Om mig

Mitt namn är Johan.

Jag är en 29-årig frilansare som formgivit det mesta under de drygt 13 åren jag varit mer eller mindre verksam. Det är egentligen tack vare musiken som jag kom in på denna bana eftersom vi som band behövde både skivomslag, affischer och annat som ska designas. På den banan är det och sedan dess har jag utformat kommuntidningar, restaurangmenyer, webbplatser och bloggar, gigantiska banderoller och pyttesmå visitkort.

Vilka är mina kunder?

Jag arbetar på uppdrag av främst små och mellanstora företag och organisationer. Men jag har även arbetat med större företag och kommuner tidigare. Jag arbetar alltid med hög ambitionsnivå, och det är också den typen av kunder jag uppskattar att arbeta med och få en långsiktig relation med.

Vidareutbildning

Just nu vidareutbildar jag mig till Digital Content Designer för att kunna fortsätta möta morgondagens krav och dina behov. Vad det egentligen betyder är egentligen ganska ointressant, det enda du behöver komma ihåg är vad jag kan göra för dig. Med mångårig erfarenhet av egentligen all form av design så tar jag hand om ert visuella medan ni kan fokusera på det ni är bäst på! Deal?